01 augustus 2014

Locatie M-Binnentuin
L. Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven
Deuren 17:30
Ticket info
Prijs

€25 - €30

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

M-idzomer 2014 - dag 2

Leuven viert weer feest deze zomer. M-idzomer, het eigenzinnige muziek- en cultuurfestival van 30CC, Het Depoten M is al toe aan een vijfde editie.

De tuin van M vormt, zoals steeds, het sfeervolle decor voor een straf muziekprogramma met headliners Melanie de Biasio, Joan As Police Woman, Gabriel Rios en Girls In Hawaii.

Joan As Police Woman leverde met haar nieuwe album 'The Classic' een magische plaat af. Dat vierde album wordt zelfs haar beste album tot nu toe genoemd. Speciaal voor M-idzomer stopt ze ook in Leuven op haar Europese tour.

Daarvoor is het de beurt aan Bent Van Looy & Strings. Vorig jaar bracht de voormalige frontman van Das Pop een mooie soloplaat uit, Round The Bend. Op M-idzomer zal hij met een strijkerskwartet het publiek in de museumtuin betoveren.

Onze artist in residence Hydrogen Sea opent deze tweede dag. Met breekbare teksten en pure, experimentele elektronica toont het duo de donkere hoeken van hun eigenzinnige klankwereld waar gevoel, mysterie en spanning heerst.

Op www.m-idzomer.be staat het programma live. Met één klik op de knop zit je op de bestelpagina. Je kiest voor een dag of gaat er met een combiticket meteen voor de volle vier dagen tegenaan.