19 maart 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€14 - €17

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €12 - €14

Voor een Early Bird Combi Het Depot, klik hier.

TIMING:
20u: Doors
20u30: BRZZVLL
22u: Submotion Orchestra
23u45: STUFF.
01u - einde: DJ Kwak

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

STUFF.

STUFF. is zonder meer een van dé Belgische revelaties van 2015. Met een hele resem muziekstijlen zoals jazz, funk, elektronica, hiphop … brouwt de vijfkoppige band een unieke, futuristische sound. It's jazz Jim, but not as we know it. Hun debuutalbum werd zonder meer laaiend onthaald en ze speelden de boel plat op festivals als ‘Gent Jazz’ en ‘Best Kept Secret’. Ook het buitenland zwicht voor deze jonge honden.

Deze splinterbom van het jaar krijg je meteen in een dubbele uitvoering: op zaterdag in stevige late night modus in Het Depot en ’s anderendaags in full jazz mode tijdens de zittende zaalversie!

BRZZVLL

BRZZVLL lanceerde recent een nieuwe CD 'First Lets Dance' met gastvocalist Amir Sulaiman. Een straffe opvolger voor de plaat 'Engines' met Anthony Joseph.

Voor dit concert keren ze terug naar de basis: de ruwe en spannende sound van een goed geoliede jazz-funk band. Ze maken het extra groovy door er een tweede drummer aan toe te voegen. Met deze instrumentale formule breken ze volledig los en voeren ze hun publiek mee in een soundscape die flirt met jazz, funk en futuristische klanken.

Submotion Orchestra

Submotion Orchestra zorgt voor een verse invulling van het begrip 'live elektronica'. Volgens smaakmaker Gilles Peterson klinkt de band rond sound designer Dom Howard als 'The Cinematic Orchestra op dubstep'. De zes heren plus dame uit Leeds strooien inderdaad kwistig met dubstep, maar ook met soul, ambient elektronica, jazz en dub en creëren daarmee een uniek filmisch geluid. Bas, drums, keyboard, trompet en de beats van Howard (aka Ruckspin) als vruchtbare grond voor de fragiele stem van zangeres Ruby Woods.

Vriendelijk als ze zijn brengen ze trouwens ook hun nieuwste plaat 'Colour Theory' mee: helemaal anders dan wat we gewoon zijn, maar tegelijkertijd ook zo eigen aan Submotion Orchestra!

Deejay Kwak Afterparty

Warm-up & afterparty worden verzorgd door één van de meest funky DJ's die ons land rijk is: the one and only Deejay Kwak, of course. (U welgekend van zijn BRUZZ -programma 'Back To Niceness').