30 oktober 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€14 - €17

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €12 - €14

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Leroy Sanchez

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 28 juli om 10:00.

Op 30 oktober verwelkomen we the king van de YouTube-covers en multi-talented singer-songwriter Leroy Sanchez. Op vijftienjarige leeftijd veroverde Sanchez vele harten met zijn soulvolle versie van Kelly Clarksons 'Breakaway'. Een alsmaar groeiende fanbase maakte hem tot een virale sensatie met maar liefst 323 miljoen views op zijn conto.

Met zijn eerste EP 'Elevated' verlegt Leroy zijn grenzen en betreedt hij de muziekscene als een veelzijdig singer-songwriter. De eerste single van het album 'Man Of The Year' is nu al een schot in de roos en doet ons denken aan een mix van Justin Timberlake en Ed Sheeran.

Eerder dit jaar trok de singer-songwriter voor het eerst met zijn headlineshow langs verschillende zalen in de US, Canada en Europa en verkocht hij bijna alle zalen uit. Komend najaar tourt hij de hele wereld rond met zijn gloednieuw album, met op 30 oktober een halte in Leuven!

When the opportunity to do my first EP came along, I started thinking about where my career is at right now. My fans have been so kind and gracious to me, and I feel really excited about sharing a whole other side of my artistry with them on Elevated.” – Leroy Sanchez

Lubiana Support act (20:30)

Support-act wordt verzorgd door Lubiana.