25 maart 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 21:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€13 - €16

Voordeelprijs

€11 - €13

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Lefto

TIMETABLE
21:00 - Doors
21:00 - Mophito
21:45 - Screening 'In Transit'
23:00 - Rafîki
00:00 - THE GASLAMP KILLER
01:00 - LEFTO
05:00 - Curfew

Lefto wordt wereldwijd op handen gedragen als een eclectische en toonaangevende dj. Van Japan over Puerto Rico tot de Verenigde Staten. Overal is men wild van zijn avontuurlijke sets vol hiphop, boogie, brazil, soul, elektronica en bossa nova, maar ook Afrikaanse en Oosterse invloeden.

Zijn sets nemen je mee op een rollercoaster-rit doorheen alles wat gebaseerd is op dope beats en kick-ass vibes. Allerlei underground klassiekers worden gemengd met het frisse, toekomstige geluid van morgen. Wat je van Lefto kan verwachten als je hem live aan het werk ziet? Zonder grenzen, variërend van rap tot dubstep tot combia tot deep house.

The Gaslamp Killer

The Gaslamp Killer is een van de meest notoire beatmakers uit Los Angeles. Hij stond mee aan de wieg van het legendarische Low End Theory, bracht releases uit op Brainfeeder en zonder twijfel een van de meest spectaculaire deejays om aan het werk te zien. Zijn unieke blend van rauwe beats, Turkse folk, acid rock en nog zoveel meer verzekeren een uitzinnige psychedelische trip. Verwacht heel wat onuitgebracht werk en cuts uit zijn laatste album 'Instrumentalepathy'."

Rafîki

Rafîki kreeg in 2012 voor het eerst een controller in de handen. Twee jaar later maakte ze haar publieke intrede met een reeks jeugdhuis- en jeugdbeweging festijnen. Sindsdien legt ze zich toe op electronica, world en future soul. Rafîki voorziet menig dansbeen van house met ritmische invloeden, bevreemde tropische klanken, dromerige jazz en abstracte drumritmes. In 2016 werd ze binnen de provinciale dj-contest 45Toeren gekroond tot de poulain van Tangram Records-baas Mophito.

Screening 'LeFtO - In Transit'

'LeFtO - In Transit’ is een inspirerende zesdelige documentairereeks waarin DJ-legende LEFTO ons meeneemt in de undergroundscene van Londen, Los Angeles, Seoul, Brussel en Chicago. Gedragen door de beats nodigt de muzikale duizendpoot ons uit bij gedreven muzikanten, producers en kunstenaars die vol trots kiezen voor hun passie. In elke aflevering ontdekken we talrijke verborgen plekken, die volgens LeFtO de steden zo uniek maken. De reeks van Kurt de Leijer is vanaf 26 maart te zien op Canvas, maar de afleveringen 'Los Angeles' en 'Chicago' gaan op 25 maart alvast in wereldpremière in Het Depot!

Mophito

Naast zijn eigen label Tangram Records (Uphigh Collective, TGLM, Moodprint) bezit Mophito een uitstekende platenkeuze en dj-skills. Denk aan een brede muziekkeuze die cirkelt rond beats, soul, bass en zoveel meer.