29 oktober 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 21:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€ 12 - € 14

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 10 - € 12

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

Glenn Astro (dj-set)

Hoewel de jonge Duitse dj en producer Glenn Astro sterk werd beïnvloed door hiphop, hoor je de laatste jaren meer elektronische dance in zijn muziek terug. Zijn producties blinken dan ook uit in de rauwheid van de hiphop en het tempo en gevoel van house. Astro combineert hiphop, house, funk en soul met elkaar op een manier dat geen enkele stijl domineert. In 2015 richtte Astro zijn eigen label 'Money $ex Records' op met goede vriend Max Graef. Samen releaseden ze in 2016 de langspeler 'The Yard Work Simulator' op het fameuze Ninja Tune-label.

Dorian Concept (Live)

De Oostenrijkse elektromaster Dorian Concept grossiert in overweldigende liveshows, volgestouwd met grandioze melodieën, stuwende drums en dito bassen. Zijn laatste album ‘Joined Ends’ is een toonbeeld van Dorians brede sound en zijn talent als producer en songwriter. Goed voor een vloed van elektronische experimenten, vlijmscherpe grooves en imposante powersteps.

"Het regent knappe deuntjes, die dan weer regelrecht catchy zijn, dan weer enigszins op het gemoed inwerken, maar er vrijwel altijd in slagen elke track op zijn eigen manier memorabel te maken." (8weekly.nl)

Le Motel (dj-set)

Le Motel is een 22-jarige Brusselaar. Overdag grafisch designer, 's nachts exotisch beatmaker en dj. In 2015 releasede Le Motel de EP 'OKA'. Negen songs lang mixt Le Motel etnische geluiden uit de hele wereld met heerlijke chillwave.

Lawrence Le Doux (Live)

Brussels producer Lawrence Le Doux weet keer op keer het publiek in te pakken. Dat doet ie met atmosferische ritmes, riffs en wederkerende mantra's. Op zijn laatste release 'Pollution' worden buitenaards dromerige structuren ondersteund door trillende zonovergoten ritmes. Blik op oneindig en dansschoenen aan!

Slagwerk Soundsystem

Slagwerk Soundsystem voorziet van 'bass nights' via Trime, Nemesis en Futto.

Mophito

Naast zijn eigen label Tangram Records (Uphigh Collective, TGLM, Moodprint) bezit Mophito een uitstekende platenkeuze en dj-skills. Denk aan een brede muziekkeuze die cirkelt rond beats, soul, bass en zoveel meer.