11 maart 2016

Deuren 20:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€16 - €19

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €14 - €16

TIMING:

20u: Deuren

20u30: Aroma di Amore

21u50: La Muerte

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

La Muerte

The legend continues

Na ongeveer twintig jaar afwezigheid, maakte La Muerte in maart 2015 een comeback op het podium van de Ancienne Belgique. Zanger Marc du Marais en gitarist Dee-J verzamelden een vernieuwde band rond zich die als nooit tevoren hun psycho-trashmetal etaleert. Niet te verbazen met klinkende namen als gitarist Michel Kirby (Lenght of Time, Arkangel), drummer Christian Z. (Length of Time) en bassist Tino de Martino (Channel Zero). De livereputatie werd alle eer aangedaan en zo mogelijk nog opgesmukt. Getuige daarvan de gesmaakte optredens op Dour Festival en Lokerse Feesten.

Dat alles leidt tot een clubtour in België die aangespekt zal zijn met nieuw materiaal. Dit najaar verschijnt een live-album van hun krachtige optreden in de AB.

Redenen te over om deze legendarische band aan het werk te zien in Leuven.

Malcolm Nix zorgt met een zorgvuldige platenkeuze voor de gepaste afterparty. Verwacht u aan een selectie alternatieve songs geoogst uit een tijdspanne van verschillende decennia.

Aroma di Amore

Al sinds hun debuut op de Rock Rally van 1982 geldt Aroma di Amore als één van de meest originele Belgische bands ooit. Ze werden destijds door het klassieke rockpubliek genegeerd, maar hun eigenzinnige stijl en hun compromisloze doe-het-zelf aanpak leverde hen een massa trouwe fans op in binnen- en buitenland. Op twee albums en een handvol maxi’s schreef Aroma Di Amore een oeuvre bij elkaar dat de tand des tijds glansrijk heeft doorstaan.

De laatste jaren is de band opnieuw actiever geworden met zowel in 2012 als 2016 een nieuw album. Dat laatste krijgt u zomaar live te horen deze lente bij ons!

Malcolm Nix zorgt met een zorgvuldige platenkeuze voor de gepaste afterparty. Verwacht u aan een selectie alternatieve songs geoogst uit een tijdspanne van verschillende decennia.