10 december 2014

Deuren 20u

Mensch Erger Je Niet Afterparty

Het dj-duo Mensch, Erger Je Niet! verzorgt de afterparty. Ze worden bejubeld door jong en oud voor hun indrukwekkende platencollectie en kennis. Hun specialiteit is om iedere festiviteit te voorzien van een passende soundtrack, met muziek verspreid over de meest uiteenlopende genres. Denk aan Kiss meets Bob Marley meets Michael Jackson meets Elvis...

Ringel-S Support act

Ringel-s is het electro project van Jan D'Hooghe en Geert Bogaerts, aka Hans Liberti en Ewald Frohlich. Hun muziek en teksten refereren naar new wave en Franse chansons, maar dan in de taal van Goethe. Of u zal lachen? Hun hilarische videoclip voor de song 'Alles klar, Superstar?' lijkt ons genoeg bewijsmateriaal.

Kenji Minogue

Een uit de hand gelopen West-Vlaamse grap of een straf staaltje kitscherige electropop met dikke knipogen? Enkel Conny Komen en Fanny Willen kennen het échte antwoord. Wat vaststaat, is dat Kenji Minogue met ‘En Dermee’ al een tweede plaat klaar heeft en ongedwongen ons land blijft veroveren.

Vette kitsch beats, nonsensicale West-Vlaamse teksten en no limits podiumgekte. Kenji Minogue gooide in 2012 al hoge ogen met hun single 'Naam Familienaam' en kaapte de Belgische podia, kranten, radio en hitlijsten met hun elektropop voorzien van de nodige scheuten kitsch, humor en absurde West-Vlaamse teksten.

In het nieuwe album kiest Kenji Minogue resoluut voor een nieuwe lading dynamiet in de vorm van pompende podiumspringers met hun onmiskenbare Kenji-sound, afgewisseld met zomerse singalongs.