20 april 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Mainact 20:45
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€15 - €18

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €13 - €15

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Jett Rebel

Een muzikaal wonderkind, rasmuzikant en podiumbeest. Sinds debuut-EP’s ‘Venus’, ‘Mars’ en volwaardige debuutplaat ‘Hits For Kids’ (met o.a. de singles 'Tonight' en 'Pineapple Morning') gaat het bij de Noorderburen heel erg hard voor multi-instrumentalist Jelte Tuinstra ofte Jett Rebel. Prestigieuze festivals zoals Pinkpop heeft hij al achter de soul/funk-kiezen, maar ook in België doet hij het goed (hij komt voor de tweede keer terug naar Het Depot!).

Alsof dat nog niet volstaat, schakelt Jett nóg een vitesse hoger met maar liefst drie releases in één jaar. Op 22 januari verscheen het eerste album van de drie, ‘Track’, dat naar eigen zeggen “volledig anders is en tegen alleregels van de huidige popmuziek in gaat”. Speciaal aan dit album is dat hij ze enkel met een 4-track cassette recorder heeft gemaakt.

De shows van Jett Rebel zijn niet enkel een streling voor het oog (en oor), maar een totaalervaring waar er maar één uitkomst is: dansen alsof je leven ervan afhangt. En dat is ook exact hetgeen wat Rebel gaat doen op het podium van Het Depot.