15 november 2014

Deuren 20u
Ticket info
Prijs

€25 - €28

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €23 - €25

Arc Iris Support act

U kent haar wellicht als de engelenstem van de indiefolkband The Low Anthem. Zangeres, multi-instrumentalist en componist Jocie Adams sloeg enkele jaren geleden een andere weg in en maakt nu muziek die de grenzen van genres overstijgt.

Van cabaret-jazz en orkestrale sofisticatie, over grimmige country, tot fragiele harmonieën en bigbands. Voor fans van Joanna Newsom, Bjork, Patrick Watson, Regina Spektor, The Barr Brothers, Joni Mitchell, Anais Mitchell, Andrew Bird en Fiona Apple.

Jeff Tweedy

Jeff Tweedy, de oprichter van de Amerikaanse rockband Wilco en een van de grootste singer-songwriters van zijn generatie, komt op zaterdag 15 november met een eigen project naar Het Depot. Dat project is een samenwerking met zijn 18-jarige zoon en drummer Spencer Tweedy. Samen maakten ze een album ‘Sukierae’ dat op 16 september gereleased zal worden. Spencer Tweedy drumt en gaf mee vorm aan de nummers, Jeff Tweedy schreef de nummers en bespeelt alle andere instrumenten.

Met Wilco speelde de tweemalig Grammywinnaar al concerten over de hele wereld. Van zijn soloconcerten mag u een hoge dosis charisma, humor en uiteraard muzikaal talent verwachten. Jeff Tweedy zal de eerste helft van zijn concert bij ons solo spelen en de tweede helft met kleine band. Niet te missen.