17 mei 2017

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Mainact 21:30
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€27 - €30

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €24 - €27

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Hooverphonic

Hooverphonic viert haar twintigjarig bestaan met een ijzersterk negende studioalbum In Wonderland’. Dit album werd niet ingezongen door één leadvocal, maar door verschillende vrouwelijke én mannelijke stemmen. Bijgestaan door een tienkoppig strijkersensemble en meerdere intrigerende, karaktervolle gaststemmen zakt de Belgische band af naar Het Depot. Verwacht u aan nieuwe én oude hits, de laatste soms dicht aanleunend bij het origineel of in een ander jasje gestoken. Hooverphonic scoort al twintig jaar hits aan de lopende band. Het succes van de single, het funky ' Badaboum ' is hiervan het zoveelste bewijs.

Eli Goffa Support act (20:30)

Eli Goffa werd ontdekt tijdens één van onze legendarische Open Mic-avonden en maakt sinds oktober 2017 zijn opwachting als artist in residence in Het Depot. Gewapend met een tamboerijn, footstomp, gitaar en een stem, die klinkt als een geest die ontsnapt is uit de katoenvelden, stort Eli Goffa zijn ziel uit over het publiek dat veelal aan de grond genageld wordt door de doorleefde klanken die hij voortbrengt.

Met David Poltrock als producer aan zijn zijde vereeuwigde hij zijn songs in de studio, Greg Gordon (USA) haalde de opnames door zijn 'magic faders'.

Zijn single 'How ‘Bout A Little Love' stond in België drie maanden in de playlist van Radio 2 en passeerde regelmatig de revue bij Radio 1. Eind 2017 wordt zijn eerste album ‘Written In The Stars’ gereleased waarop americana, roots & soul geïnspireerde muziek tot leven komt.