20 december 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:00
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€16 - €19

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €14 - €16

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Gers Pardoel

Dit concert is uitverkocht. Voor een plaats op de wachtlijst kan u mailen naar ticket@hetdepot.be.

Na zijn succesvolle samenwerking met The Opposites voor ‘Broodje Bakpao’, veroverde de Nederlandse artiest Gers Pardoel in 2011 zowel de Nederlandse als de Belgische hitlijsten met de monsterhitIk Neem Je Mee’. Ook zijn daaropvolgende liedjes ‘Bagagedrager’ en ‘Louise’ werden met aanzienlijk applaus onthaald.

Bovendien bleef zijn deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ dit voorjaar niet onopgemerkt. Hij werd dé revelatie van het programma met zijn ophitsende covers van ‘Anne’ van Clouseau, ‘Hemel’ van Bart Peeters en zijn eigen versie van Natalia’s nummer ‘Boom’.

Zijn nieuwe album verschijnt dit najaar, maar de eerste single ‘Ma Chérie’ kunnen we vanaf deze vrijdag al bewonderen. Genoeg redenen om zo snel mogelijk uw tickets in huis te halen, denken wij zo!

DJ Latu Support act (20:00)

Support-act wordt verzorgd door DJ Latu. Chayenne deelt haar talent op haar YouTube-kanaal, waar ze wekelijkse avonturen post in de vorm van vlogs en mixtapes. De stijl van Latu is een combinatie van electric, moombathon, dancehall, reggaeton en bubbling.

Haar debuutsingle 'Billen zien' met Lina Ice kwam dit voorjaar uit en is een echte floor-filler. Ook al is ze slechts twintig jaar, ze weet hoe ze iedereen aan het dansen kan krijgen. Kortom: gegarandeerd feest.