03 december 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€16 - €19

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €14 - €16

Verkooppunten
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Gavin James

The fresh-faced soul machine possesses the power to hush a room purely with the sound of his voice” (Hotpress - One To Watch)

De 22-jarige Ierse singer-songwriter Gavin James is in korte tijd uitgegroeid tot een artiest met internationale bekendheid. Geïnspireerd door zijn grote voorbeelden als Damien Rice enSam Cooke begon hij zijn carrière met het spelen in pubs in Dublin. Zijn eigen nummers oogstten al snel veel bijval waardoor hij gevraagd werd om als support mee op tour te gaan met Lianne La Havas en Beth Orton. Vorig jaar stond hij zelfs al in Het Depot als voorprogramma van Heather Nova. Met zijn eerste single ‘Say Hello’ won Gavin James zelfs de Mercury – the Choice Prize for Song Of The Year.

De liveopnames van zijn concert in Whelans, een legendarische concertzaal in Dublin, waarop de hit ‘The Book Of Love’ te horen is, zorgden voor zijn international success. Begin van dit jaar trok hij als voorprogramma van Seinabo Sey naar de Verenigde Staten en dit najaar doet hij Europa aan terwijl hij ondertussen nog hard werkt aan de opnames van zijn debuutalbum.

3 december wordt een avond vol kippenvel.