10 november 2015

Deuren 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€15 - €18

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €13 - €15

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Galaxie's Nightshift VII

Funk is het codewoord voor deze zevende Nightshift. Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboatzijn jullie Guides to the Discobar.

Zij staan met de late, bijgestaan door oldskool funkers King Rick, Vibes Ahead Allstars (live) en Groove Merchant.
En dat in hun favoriete zaal: Het Depot.

De dag erop krijgt iedereen een dag congé payé. Enkel op vertoon van een geldig ticket.

If you wanna funk. Let us show you how.

KING RICK
Eén van de grootste, Leuvense dj-legendes. Ooit, begin jaren 80, stond Europa's grootste discotheek gewoon aan de Vaart: de Manhattan.
In volle discoperiode was King Rick er resident. Later was hij jarenlang vaste dj in café AperO, toen dé funkplace to be. Hij leerde Bobby Ewing de kneepjes van het vak. En van de funk.

VIBES AHEAD ALLSTARS (live)
Begin jaren 90 was funk zo populair dat het hippe, nieuwe namen kreeg. In volle acid jazz-hype start DJ Groove Merchant de vandaag legendarische Vibes Ahead Nights in Antwerpen, met vaste live band waaruit later Wizards of Ooze ontstaat.
Na 20 jaar roept Groove Merchant de Vibes Ahead Allstars weer samen. Een 8-koppig los-vast funkcollectief, bestaande uit de fine fleur van de Antwerpse scène. En ze brengen de funk, on the one, live.

DISCOBAR GALAXIE
Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat draaien uiteraard op hun eigen feestje. Ze hebben nog steeds niet helemaal door wat nu het verschil is tussen funk en soul, of tussen acid jazz of hiphop. Dus doen ze wat ze al jaren doen: they'll play whatever the hell they like. Het beste uit funksouldiscoboogiehiphoprapjazz.

GROOVE MERCHANT

Mister funk uit Antwerpen. Al 35 jaar een vaste waarde en tegelijk buitenbeentje in het Belgische clubwereldje. Zijn indrukwekkende vinylcollectie (+ 15.000) omvat het beste uit de ‘black music’ van de afgelopen vier decennia en is een onuitputtelijke bron voor zijn deejaysets. Zielsverwant van de Galaxies.