17 oktober 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€12 - €14

Verkooppunten
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Fandango Music Presenteert:

Kirri’s Travelin’ Kitchen Jam: multi-instrumentalist en singer-songwriter Kris (Kirri) Valvekens is gezegend met een stem die verdacht veel lijkt op die van Neil Diamond, waardoor zijn songs een “americana feel” krijgen en je als luisteraar moeiteloos wordt meegenomen in een muzikale trip doorheen verschillende muzieklandschappen. Kirri’s Travelin’ Kitchen Jam bestaat uit Kris (Kirri) Valvekens (vocals, elektrische en akoustische gitaar, lapsteel, mandoline en mondharmonica), Marc Steenbergen (piano, orgel en backing vocals), Erik Hermans (bas en backing vocals) en Jan Roothooft (drum en percussie).

Fandango Live: met Kerkom-Texas is Fandango Live vandaag aan zijn 4e release toe. Live brengt de band een selectie uit eigen werk en ook songs van J.J. Cale. Fandango Live is Dirk Lekenne (vocals, slide & elektrische gitaar), Luk de Graaff (vocals & elektrische gitaar), Walter Mets (drums & percussie), Pieter Akkermans (keys) en Tim Van Passel (bas).

PETE: Met “I am Wilson” maakte singer-songwriter Piet Vastenavondt zijn debuut als soloartiest onder de naam PETE. Maak je klaar voor ijzersterke, meeslepende songs en dito teksten, en vooral: voor de unieke stem van PETE. De band bestaat verder uit Ian McCole(elektrische gitaar & backing vocals), Luk de Graaff (bas & backing vocals) en Jan De Maeyer(drums & percussie). Een unieke kans om deze singer-songwriter live aan het werk te zien!

GUMBOGUMBO! Eigenzinnig is het minste wat je kan zeggen van dit zootje ongeregeld: neem een scheut Vintage Trouble en ZZ Top. Doe er knappe zanglijnen bij, ondersteund door een kasseien uit de grond stampende ritmesectie en je krijgt een weergaloos staaltje van hoe moderne rootsrock klinkt! De band bestaat uit Six Baggerman (vocals), Jack Bakker (electrische gitaar),Jan Goossens (bas) en Serge Welvaert (drums).

Handkerchief. De Antwerpse rootsband Handkerchief haalt haar inspiratie uit de jaren ’30 en ’40: verwacht je aan oude rock ‘n roll, bebop, swing, blues, ska met gypsy, surf, ragtime en zelfs gospel. ‘Dirty roots’ is de omschrijving die ze er zelf voor gebruiken. Wat hun nog sterker typeert: zij maken en brengen hun muziek met zoveel enthousiasme, dat je volledig van je sokken wordt geblazen. Handkerchief is Christof Annaert (vocals, gitaar en blues harp), Tijs Bonner (vocals, keys en gitaar), Bram Stessel (vocals en contrabas), Nicholas Hermans (trompet) en Werner de Kroes (drums).

Meer info vindt u op www.fandangomusic.be