15 december 2015

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€14 - €17

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €12 - €14

TIMING:

20u: Deuren
20.30u: Zimmerman
21.30u: Douglas Firs

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Douglas Firs

Het was een lange reis langs de westkust van de VS en doorheen Canada die Gertjan Van Hellemont de inspiratie gaf voor de tweede Douglas Firs-plaat, 'The Long Answer Is No'. Hij trok iets later opnieuw naar de VS, meer bepaald naar de Wilco Loft in Chicago, om ze daar te laten mixen door Tom Schick. Een goeie beslissing volgens de recensies: "een cd van een muzikant die weet wat hij wil en dat verdomme zal gaan halen ook" (Humo), 'I like this... Instantly.' (Noel Gallagher)

Singles uit de nieuwe plaat 'Caroline' en 'Don’t Buy the House' waren niet van de radio weg te slaan, en Douglas Firs speelde de voorbije maanden meer dan 70 concerten in binnen- en buitenland. Zo schitterde hij op ons eigen M-idzomerfestival en Pukkelpop. Aan die reeks komt nu een eind. Maar niet zonder u de kans te geven om ook eens echte levende Douglas Firs te zien. Slechts 2 shows kan u nog zien dit jaar en een daarvan is op 15 december bij ons.

Zimmerman Support act

Zimmerman is het soloproject van Balthazarbassist Simon Casier.