21 maart 2017

Locatie Foyer
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Gratis

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

Zyfa

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot en Lotto bieden jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Wie vroeger naar Zyfa luisterde, tekende voor een ritje in de rappe rups. Hun rapsodische nummers lieten de mensen aanvankelijk onwennig, maar na een paar rondjes toch verwonderd achter.

Songschrijvers Anton Vanderhasselt en Jan Staels onttrokken zich van de lokale beslommeringen en verhuisden voor een jaar naar Avignon om creatief te gaan coconnen. Met deze kaft aan nieuwe nummers gingen ze dan thuis fiks aan de slag. De buitenwereld kon een speld horen vallen. Begin dit jaar ontpopte Zyfa zich dan eindelijk tot een prachtig volwassen exemplaar, een geëvolueerde Pokémon. In 2016 kwamen ze met de nieuwe EP naar buiten en die klinkt nog even ruw en eerlijk als vroeger, maar dan beter, strakker én mooier.

Kom zeker op tijd, want vol = vol.