18 oktober 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:15
Gratis

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

Tin Fingers

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Tin Fingers is al jaren een hechte indiepopband die zowat alle concours die er te winnen waren, op zijn conto heeft geschreven, talloze concerten gespeeld heeft en eindelijk ook een nieuwe wind laat waaien in de Antwerpse indie scene! Met hun zeer knapperige en dromerige hifi-pop is Tin Fingers uniek in België. Soms tegen hun zin worden ze het Belgische antwoord genoemd op Mac DeMarco.

Met een heldere diepe stem en strakke groove krijgen ze elk publiek van de grond. Alle venues die ze tot nu toe speelden, waren steevast uitverkocht. Nu, in 2017, is het tijd voor de geboorte van hun eerste EP, getiteld: 'No Hero EP'. De EP is vrolijk, hip, poppy, en vooral origineel, met een vintage synthsound die in België niemand anders zich eigen heeft gemaakt.