28 maart 2017

Locatie Foyer
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Gratis

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

STREAMS

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot en Lotto bieden jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Nina Babet. Zelfs als de naam niet meteen een belletje doet rinkelen, klinkt de stem meteen vertrouwd. Nina Babet staat immers bekend als één van de meest veelgevraagde achtergrondzangeressen in België . Zo behoort ze al jaren live tot de vaste waarden bij Milow.

Babet voelt zich klaar om ook zélf op de voorgrond te treden en centraal op het podium te staan . En dat resulteert in het uitbrengen van het debuut 'I Am' onder de noemer 'STREAMS'. Een plaat over de melancholie van het dagelijkse bestaan, het eeuwige gevecht met de struikelblokken van de liefde en de levenslange zoektocht naar iets zonder echt te weten wat. Met andere woorden: een debuut dat even authentiek als gedurfd klinkt. Vrij als een vogel is ze. En klaar voor het grootste avontuur uit haar leven. Yes she can!