06 maart 2017

Locatie Foyer
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Gratis

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

Lucy and The Birds

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot en Lotto bieden jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Singer-songwriter Elke Bruyneel kwam in het voorjaar van 2015 zacht en met veel goesting aankloppen met de EP ‘Lucy and The Birds’. Vandaag staat Lucy and The Birds er volledig met een geheel eigen, matuur geluid dat zal weerklinken op de gloednieuwe plaat ‘Stories in Between. De plaat laveert mooi tussen pop en jazz met een triphop-feel en haakt zich hier en daar vast in stevige poprock.

Langspeler ‘Stories in Between’ bundelt songs waar de liefde de rode draad vormt. De plaat refereert daarnaast ook naar wat er intussen is gebeurd. “Ik ben volwassener geworden – ik ben zowaar een thirtysomething, heb wat kunnen proeven van het leven en van hoogtes en laagtes. ‘Stories In Between’ verwijst daar naar.”

Wees welkom in ons Depot Café om de wondermooie verhalen en de bijzondere sound van Lucy and The Birds te ontdekken. En dat helemaal gratis en voor niets.