07 november 2016

Locatie Foyer
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:15
Gratis

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

Future Old People Are Wizards

Future Old People Are Wizards, ook wel afgekort als FOPAW, is een gouden trio uit Gent. Na een korte muzikale pauze is de band dit najaar helemaal terug van weggeweest. En dat levert een tweede plaat 'M' op. De plaat komt uit op het Leuvense Zealrecords en bevat acht stevige nummers. De eerste single 'Man with Bricks' klinkt alvast veelbelovend.

FOPAW slaat een brug tussen het hardere gitaarwerk, popmelodieën, hoekige ritmes, een smeuïge groove en kosmische synthpartijen. Een blend die FOPAW aanzwengelt om de realiteit tegen het netvlies van de luisteraar te slaan en uiteindelijk K.O. achter te laten. Bonk erop.

En dat allemaal gratis en voor niets. Kom zeker op tijd, want vol = vol.

© François Berland

"Gedrieën spelen ze alleen luid als het moet, maar het moet vaak. Voor stonerrock met een afwisselend jubelende en dreigende synthdreun. Voor psychedelica met een metaldrum en een verziekte adem. Voor een sfeervolle instrumental die is opgebouwd rond gesamplede meeuwenkreten. Voor bewuste sérieux die efficiënt gecounterd wordt met luchtigheid. Echt waar: er staat niets op ‘Fauxpaw’ dat wij niet hadden besteld." - Humo