05 april 2018

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Gratis

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

Barbarossa

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit voorjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Op 5 april is het de beurt aan Barbarossa, het pseudoniem van Londenaar James Mathé. Met betoverende folkmelodieën begeeft hij zich op zwoele elektronische terretoria en slaagt hij er steeds in zijn delicate en romantische roots in ere te houden. Op 30 maart releaset de singer-songwriter zijn nieuwe album 'Lier'. Live te ontdekken in ons Depot Café. Voor fans van José Gonzales, Junip, Fink en King Creosote


Linde Support act

Support-act wordt verzorgd door Linde. Linde speelt neofolk/babypunk met wereldse invloeden en laat zich ruggensteunen door gitarist Jeroen Huyzentruyt. In 2017 werd ze door Playright+ verkozen tot ‘Muzikante Van Het Jaar’ en bekroond met de tweede plaats in de finale van Rockvonk in Het Depot.