24 januari 2015

Deuren 20u
Uitverkocht

De Fanfaar Support act

Voor het grote publiek is De Fanfaar vooral bekend als het bandje achter de kont van Urbanus, waarmee hij een stuk van zijn laatste cd opnam. De troubadour van Tollembeek liet hen niet alleen co-starren in enkele van zijn filmpjes, ze joegen samen menig publiek de lachstuipen op het lijf tijdens de voorbije festivalzomer. Dranouter, Suikerrock, Crammerock en Summer Swing, om er maar een paar te noemen, gingen plat.

Met ‘De Raven Komen’ brengt De Fanfaar in 2015 zijn vierde plaat uit. Deze keer in een straffe productie van Thomas Vanelslander (o.a. Hannelore Bedert en Gorki). Op ‘De Raven Komen’ toont De Fanfaar dat ze de trucjes leerden van grote broers Gorki en De Mens, maar dat ze in hun apenjaren ook dweepten met hun nonkels Urbanus en De Nieuwe Snaar. En daarom klinkt De Fanfaar zoals alleen De Fanfaar kan klinken: een energieke fusion van Nederlandstalige rock, pop, punk en een snuif kleinkunst.

De Mens

Meer dan 600 succesvolle optredens en songs die iedereen kent en met volle borst meezingt; van 'Jeroen Brouwers' tot 'Dit Is Mijn 'Huis' en van 'Irene' tot 'Ergens Onderweg'. We moeten u De Mens dus al lang niet meer voorstellen. Dit jaar bestaat de Belgische rockband rond Frank Vander Linden maar liefst 22 jaar en hij heeft twaalf albums op zijn naam staan.

Na een optredenpauze van anderhalf jaar staat De Mens er meer dan ooit, met een nieuwe toer én nieuw materiaal. In januari verschijnt het nieuwe album 'Nooit Genoeg' dat goedklinkende singles als 'Normale jongen', 'Dit lawaai' en 'Bemin me later' bevat. Naar eigen zeggen is het "nu eens dansbare, dan weer bedachtzame Nederlandstalige rock". Vier individuen (Frank Vander Linden, Michel De Coster, Dirk Jans en recente aanwinst David Poltrock) in onze zaal die praktisch als thuismatch telt. Sowieso een onvergetelijke avond!