24 november 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:00
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€20 - €23

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €18 - €20

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

De Mens

25 jaar De Mens. Het is niet niks, maar ook niet alles. De Mens mag dit najaar dan wel een kwarteeuw oud zijn, de groep blijft vitaal en gretig, met veel nieuw werk en massa’s energie, op het podium en daarbuiten.

De lauweren? Die zijn er, maar daarom moet er niet op gerust worden. Na aanloop naar het jubileum toont zich rijkgevuld, met veel festival-optredens en de release van maar liefst twee nieuwe albums. In de lente was er de live-registratie 'De Mens Live & Akoestisch In De Club'. Op 22 september verschijnt '24', een album vol nieuw werk, opgenomen en gemixed op, jawel, 24 uur tijd. Alleen een springlevende, niet om zilveren bruiloften malende rockgroep kan dit waarmaken.

Frank Vander linden, Michel De Coster, Dirk Jans en David Poltrock trekken aan het eind van het jaar naar hun tweede thuisstad Leuven, naar de zaal waar ze al talrijke triomftochten beleefden. Er zullen 25 songs gespeeld worden, uit alle jaargangen van het rijke repertoire. Met een aantal verrassingen, tonnen energie en de kans om oude en nieuwe fans te laten meezingen en meefeesten. Niet te missen, want na die avond gaat De Mens een tijd van de podia wegblijven om over het vervolg na te denken. Want 25 jaar trouwe klanten, die moet je blijven verdienen.

Opgelet: er komt geen tournee voor het 25 jaar bestaan van De Mens. Deze show in Het Depot is de enige jubileumshow die De Mens zal spelen.