26 november 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€17 - €20

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €15 - €17

Omdat wij het belangrijk vinden dat u met een veilig gevoel van de concerten in onze zaal kan genieten, nemen ook wij extra veiligheidsmaatregelen. U kan ons daarbij helpen door grote tassen en rugzakken thuis te laten. Waarvoor dank.

TIMING:

20u: Deuren
20.30u: Yung Nnelg
21.30u: De Jeugd Van Tegenwoordig
...: The Mixfitz

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

De Jeugd Van Tegenwoordig

Dit concert is uitverkocht. Voor een plaats op de wachtlijst kan u mailen naar ticket@hetdepot.be. 

De Jeugd van Tegenwoordig ontketende in 2005 een rage met de single 'Watskeburt?!'. Inmiddels heeft de Amsterdamse tapformatie vele harten veroverd, vele albums gemaakt en vele optredens op hun naam staan. De vier mannen hebben vele bijnamen, maar bestaat uiteindelijk uit Pepijn Lanen (Faberyayo), Freddy Tratlehner (Vieze Fur), Olivier Locadia (Willie Wartaal) en hun vaste producent Bas Bron. Op 19 april in Leufje! Let's go!

The Mixfitz

The Mixfitz is een dj-trio met roots in turntablism; dj's Cross (IFC), Damented (Killa Tactics) en Jack (IFC) leerden elkaar kennen in het dj-battle circuit. In 2008 verenigden ze hun krachten, en vier jaar later behaalden ze wat je het Olympisch goud voor scratch-dj's kan noemen, toen ze wereldkampioen werden in de befaamde DMC teamcompetitie. Een jaar later besloten ze de wedstrijden achter zich te laten, met een vice wereldtitel als laatste wapenfeit, en zich te richten op muziekproduktie.

En toen was er Subtropics. Waar je je bij dj-sets van The Mixfitz kan verwachten aan een naadloze mix van heel uitleenlopende genres, opereert Subtropics helemaal onder de 'tropical bass' vlag; dansmuziekstijlen als moombahton, jungle terror, trap, zouk bass, dancehall, soca en kuduro met invloeden van over de hele wereld. Enkele maanden na het uitbrengen van hun eerste EP 'Champion Sound Vol. 1' in het voorjaar van 2015, volgde meteen de eerste officiële Subtropics release. En wat voor een; niemand minder dan nationale drum'n'bass trots Netsky vroeg hen om zijn zomerhit 'Rio' te remixen. Het startschot van een ongetwijfeld vruchtbare carrière.

The Mixfitz zelf zijn en blijven een veelgevraagde naam op parties en festivals overal te lande, en je mag trouwens ook nog regelmatig tracks en scratch videoclips van hen verwachten!