09 mei 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€ 23 - € 26

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 21 - € 23

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

DAAN

Dit concert is uitverkocht. Voor een plaats op de wachtlijst kan u mailen naar ticket@hetdepot.be.

In de lente van 2017 tourt DAAN met full-band en in een nieuwe formule. Met de release van het nieuwe album 'Nada' heeft de band zich helemaal opnieuw uitgevonden.

Wild, vinnig, direct, pakkend, en organisch. Geen popbeats of franjes, maar vooral brute scherpe in your face emoties . Kortom: drijvende songs met een band in topvorm.

"Een gevoel van herbronning vertaalt zich naar NADA. Daan klinkt meestal bedachtzamer, en hengelt minder opzichtig naar die wurm in uw oor (...) Conclusie? Daan heeft zich duidelijk uit de naad gewerkt op Nada. Zichzelf binnenstebuiten gekeerd en uitgeschud, zichzelf ontdaan van "sugared sarcasm". Waarvoor hulde." - De Morgen

Met Isolde Lasoen als pure rockdrumster, Geoffrey Burton als magische gitaartovenaar, Jeroen Swinnen op old-school analoge synths, Jean-François Assy op stomende bassen hoort u de band op z'n best. Daan ontdoet zich van alle poses én bijt en zalft met zijn hypnotiserende doorleefde stem .

JVK Support act (20:30)

JVK. Dat is twee man, Kelstone en drum die hun nieuwe CD 'The Blue Economy' op voorstellen tijdens het voorprogramma van Daan. Het album is geïnspireerd door het gelijknamige boek van Gunter Pauli over nieuwe businessplannen. Tien jaar, honderd projecten en honderd miljoen jobs. Echte business, dus, maar dan duurzaam. Te ontdekken op 10 oktober!