14 oktober 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€15 - €18

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €13 - €15

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Youngblood Brass Band

Youngblood Brass Band komt voor een derde keer naar Leuven! Met roots in de traditionele New Orleans brassmuziek ademt deze hotste fanfare behalve hiphop ook latin, drum 'n bass, funk en punk. Dankzij dikke grooves en het toevoegen van extra ritmiek, ontstaat een genre-verslindende mix waar u onmogelijk stil bij kan blijven staan.

In te vullen in uw verwachtingspatroon? Een enerverende, opzwepende en indrukwekkende live-show die je omver blaast. Na optredens op Roskilde, Glastonbury, Lowlands, Pukkelpop, SXSW, North Sea Jazz en WOMAD is het hoog tijd om het podium van Het Depot opnieuw te beklimmen!

Zinger Support act (20:30)

Support act Zinger speelt space pop met een bitterzoete injectie New Orleans Brass. In 2015 mocht de band zich met het nummer ‘Grace’ de winnaar van De Nieuwe Lichting noemen. De song kreeg lovende woorden op zijn conto er werd door Indiestyle omschreven als ‘De band heeft zijn sound helemaal gevonden en zal daaraan vasthouden tot der dood.’ Die sound omvat koorachtige stemmen, hoekige drumritmes, mistige synths en melancholische blazers. Aan coolheid werkelijk geen gebrek op deze fijne avond!