12 november 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€17 - €20

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €15 - €17

TIMING:

20h: Doors
20.30h: Day Fly
21.30h: Talib Kweli
...: Nemesis

Verkooppunten
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Talib Kweli

"If skills sold, truth be told/I'd probably be, lyrically, Talib Kweli" rapt ene Jay-Z op zijn legendarische Black Album en dat illustreert eigenlijk alles: Talib Kweli is één van de grootste en meest gerespecteerde Amerikaanse rappers. De New Yorkse poëet werkte samen met o.a., ga er even voor zitten, Mos Def, Kanye West, Mary J Blige, The Neptunes, Hi-Tek, Madlib, Norah Jones, Kendrick Lamar en Justin Timberlake.

Dit jaar brengt hij een nieuwe plaat 'Radio Silence' uit. In 2012 brak hij het dag van de tijdelijke locatie van Het Depot op de Kapucijnevoer er al af en dat gaat hij zeker opnieuw doen in onze vernieuwde zaal.

Day FLy Support act (20.30)

DAY FLY is de muzikale offspring van Nederlandse producer K THE FRESH en de Engelse singer-songwriter BEAU NOX. Samen met hun vers gevormde band – ze doen het live met z’n vijven - brengen ze een frisse mix van hiphop, jazz en funk. Ondanks dat ze nog maar sinds kort samen spelen, wisten ze toch al meteen de supports voor onder andere Pete Philly en Racoon te strikken.

Eind oktober ziet hun debuut EP het levenslicht. Een plaatje waarop ook de single ‘Magnet’ zal staan, een track die afgelopen zomer al opgepikt én goedgekeurd werd door hiphop-aficionado’s LTGL en Lefto.

Als u er bij het concert van Talib Kweli wat vroeger bij bent, zal u kunnen zien waarom.

Lokale held Nemesis verzorgt de afterparty.