20 april 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€ 19 - € 22

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 17 - € 20

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Meshell Ndegeocello

De Amerikaanse singer-songwriter, bassist, multi-instrumentalist en tienvoudig Grammy-genomineerde, Meshell Ndegeocello, is muzikaal gezien niet voor één gat te vangen. Voor haar uniek en energiek werk laat ze zich inspireren door soul, spoken word, R&B, hip-hop, rock en jazz. Altijd met de groove en melodie centraal én met geëngageerde songteksten. Noem haar gerust de founding mother van de neo-soul.

Ndegeocello draait inmiddels meer dan twintig jaar mee en werkte ondermeer samen met Prince, The Rolling Stones, Marcus Miller en Madonna. Met 'Comet, Come to Me' bracht ze in 2014 haar elfde album uit. Hierop brengt Meshell het beste van al haar eerdere werk samen: onmiskenbare precisie op bas, een stuwende groove, lyrische, meditatieve teksten en rijkdom in melodie en instrumentatie.

Verwacht u aan een avond vol weelderige vocalen, scherpe teksten en de onmiskenbare bounce van Meshells bas.

Roselien Support act (20:30)

Meshell Ndgegeocello wordt in stijl opgewarmd door de Leuvense Roselien.

Roselien begon als kind al met het schrijven van eigen nummers. Haar muziek valt niet in een hokje te plaatsen, al wordt ze naar eigen zeggen wel geïnspireerd door alle mogelijke vormen van jazz en soul. Ze schuwt het experiment niet en dat bleef niet onopgemerkt.

"You're a talented person, keep writing..." - Meshell Ndegeocello

"It's a nice track. You have a very nice voice and it's great to hear how it becomes stronger throughout the song" -- Reggie Watts