09 maart 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€ 16 - € 19

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 14 - € 17

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Compact Disk Dummies

De ticketverkoop voor dit concert start op 16 november om 9:00.

In 2012 stormde een onbeheerste oerkracht naar de eerste plaats van Humo's Rock Rally. In plaats van verder te surfen op die overmeesterende energiegolf, besloten de Compact Disk Dummies echte songs te schrijven. Dat resulteerde in de EP 'Mess With Us', een leerschool en een afgesloten hoofdstuk, want zoveel jaar later staat er een langspeler in de steigers waarmee Lennert en Janus zichzelf hebben overtroffen.

Met de productionele hulp van Gareth Jones en Luuk Cox veren de broers doorheen een universum dat qua grooves en melodieën opwekkend is, maar waar de dansvloer langzaam maar zeker afbrokkelt. Het is letterlijk dansen alsof je leven ervan afhangt.

- - -

Compact Disk Dummies is niet vies van een decadent dansfestijn. En wij ook niet, trouwens. Ter optimalisatie van uw dansbenen voegen we daarom enkele topnamen toe aan de line-up. Feest verzekerd, u weet.

ASA MOTO (DJ-SET) - support-act (20:00)

Asa Moto is een Belgisch dj & producers-duo dat ongetwijfeld nog brokken zal maken. Hun sound? Sleazy house meets afro disco. Very now & very wow!

SEIZOENSKLANKEN (LIVE-SET) - support-act (20:30)

SeizoensKlanken is een elektronica duo uit Geel en brengt een instrumentale mix van fusion jazz, 70's rock, hiphop, house en afrobeat én werd daarmee tot ‘talent van het jaar’ gebombardeerd door Cutting Edge. Een frisse, hybride muziekstijl die zowel lichaam als geest aanspreekt. Voor fans van STUFF., Mount Kimbie, Kaytranada en Yussef Kamaal.

ALIEN OBSERVER (SOLDIER'S HEART DJ-SET) - afterparty (22:45)

Alien Observer. Dat is Laurens Mariën, u welgekend van de Belgische indiepopband Soldier's Heart. In enkele kernwoorden: eigenzinnig, experimenteel, indie en ambient.

SILVER SISTERS (DJ-SET) - afterparty (23:45)

Silver Sisters is het dj-alterego van de helden van de avond: Compact Disk Dummies. Met andere woorden: gebroeders Lennert en Janus toveren zich om tot uw favoriete, funky sisters. Feest gegarandeerd, quoi.