22 oktober 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€24 - €27

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €21 - €24

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Collie Buddz

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 19 mei om 9:00.

De Amerikaan Collie Buddz mixt hiphop, dancehall en soca met zijn grote liefde reggae. Al sinds het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2006 bereikt hij wereldwijd reggae-fans en doen zijn concerten menig liefhebber collectief uit de bol gaan.

De dancehallzanger uit Bermuda werkte reeds samen met grootheden als Beyoncé, Kid Cudi, Shaggy, Kanye West, Busta Rhymes en Snoop Dogg. Zijn doorbraak kwam er in 2006 met het nummer 'Come Around'. Sinds maart loste hij zijn nieuwe single 'Good Life'. En óf wij fan zijn!

Als een rasechte ambassadeur van de Carribean Culture komt Collie Buddz voor het eerst naar Leuven afgezakt. Eén ding is zeker: onze zaal zal op zondag 22 oktober getransformeerd worden tot een kolkende dancehall! Collie Buddz, we ready!

Beatstreet Sound Support act (20:00)

Het zeskoppige reggaecollectief Beatstreet Sound drukte zijn stempel in de reggae, ragga en dancehall en staat garant voor steengoede party vibes. Hoogtepunten uit hun carrière zijn hun deelname aan het eerste Beljam Cup Clash in een uitverkochte Vooruit en het winnen van de War Ina West Soundclash in Duitsland.

Beatstreet Sound zorgt zowel voor de zotste party vibes als voor een set vol Jamaicaanse nummers belaagd met een streepje soul, R&B en hiphop. We’re ready fort he good vibes!