29 mei 2014

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 22:00
Uitverkocht

Dominique Young Unique Support act (21:00)

Deze mooie, wilde en talentvolle 18-jarige maakt ' stutter-stepping electro-hop ' die u harder op en neer zal doen bouncen dan u ooit in uw leven gedaan hebt. Luister hier even naar en u weet wat wij bedoelen. Om te twerken, twerk!

Chromeo

Dit voorjaar gaan ze op een uitgebreide tour door Amerika, Canada en Europa om hun nieuwe album voor te stellen. Ook op het grote Primavera Sound Festival in barcelona zal Chromeo voor het betere electrofunk feest zorgen. Op hun vierde album zullen heel wat bekende stemmen te horen zijn. Solange Knowles, Toro Y Moi en Ezra van Vampire Weekend worden door Chromeo in het 'funk universum' geïntroduceerd. Een voorsmaakje van hoe 'White Women' zal klinken, vindt u hier in de vorm van de single 'Come Alive' (feat. Toro Y Moi).

Nadat u deze clip bekeken hebt, moeten wij u niet meer vertellen dat Chromeo live aan het werk zien gepaard gaat met uw beste dansmoves uit de kast halen. Begin al maar te oefenen. Want uiteraard sluiten wij ons seizoen niet af zonder een klein feestje. Na het concert van Chromeo laat Raoul Lambert u nog wat verder zweten op de dansvloer.