18 november 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€28 - €31

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €25 - €28

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Seated
Dit concert is volledig zittend.
Meer info

Channel Zero

Als er één band is die alles weet over metal en rock ‘n roll, is het wel Channel Zero. Hét metal-geweld van België gaat dit jaar akoestisch met een volledig unplugged album en een uitgebreide Unplugged concerttour. Ze trekken doorheen verschillende culturele centra en clubs van ons Belgenland en stoppen ook in hartje Leuven. ‘Back to basics’ is hun motto waarbij ze hun elektrische gitaren inruilen voor akoestische strelingen.

Met hun epische songs ‘Duisternisen ‘Dark Passenger’ stonden ze al op de beste festivals zoals Graspop, Dour en Rock Zottegem en gaven tal van loeiharde topconcerten. Met het Channel Zero Unplugged project zullen die nummers een nieuw leven krijgen. Om de songs volledig tot hun recht te laten komen, doet de band beroep op jazzpianist en componist Michel Bisceglia. Hij werkte al samen met niet de minsten in muziekland waaronder Toots Thielemans, Ozark Henry en Hooverphonic. Ook live-versterking van enkele gastzangers staat op het programma.

Bent u fan van Channel Zero en heeft u ze altijd eens in een andere setting willen zien optreden? Zak dan zeker af naar Het Depot voor een unieke beleving met hun Unplugged concert.

Andere interessante

Concerten

Alle concerten