13 mei 2014

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Ticket info
Prijs

€16 - €19

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU leuven: €14 - €16

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Reiziger Support act (20:30)

Reiziger raakt je emotie. Gemakkelijk overschakelend van sobere melancholie tot jeugdig enthousiasme, van ingetogen zelfbeheersing naar haarscherpe aanvallen van woede, een verschuiving van vederlichte popsongs naar een massaal dead swing geluid, wakend over hun specifieke touch. Reiziger is een band. Geen irritant individualisme, geen freaky solo's, het geheel is veel meer dan de som van 4 personen. Reiziger gaat voorbij een band. Escapisme gecombineerd met puur realisme! Reiziger is Reiziger. Uniek in geluid, uniek in woord, uniek in stijl.

Voor hun nieuwe album werkte Reiziger samen met de Nederlandse band The Fire Harvest. Het resultaat is een prachtige split 7'' single met nieuw materiaal van beide acts.

Chameleons Vox

The Chameleons verrijzen als Chameleons Vox, new wave anno 2014.

The Chameleons, een invloedrijke post-punk en new wave band van de jaren '80, leeft verder in Chameleons Vox. Hun nieuwe compilatiealbum heet ‘Mooching Round Mianus’, en dat komen ze op 13 mei voorstellen in Het Depot.
The Chameleons beleefden hun hoogjaren in de jaren '80 met albums als ‘Script Of The Bridge’ en ‘What Does Anything Mean? Basically’. Het legendarische album 'Script Of The Bridge' zullen ze op 13 mei integraal spelen. De dood van hun toenmalige tourmanager zorgde voor een eerste split. In 2000 kwamen ze terug samen, ‘Why Call It Anything’ was het resultaat. In 2003 splitste de groep en in 2009 kwamen Mark Burgess en John Lever terug samen onder de naam Chameleons Vox. Net als de naam is ook de bezetting gewijzigd. Neil Dwerryhouse en Chris Oliver maken het kwartet weer compleet.

Nostalgie op 13 mei met de integrale uitvoering van 'Script Of The Bridge' en nog veel meer!