13 februari 2017

Locatie Foyer
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:15
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€ 10 - € 12

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 9 - € 11

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

Brihang

In welk hokje valt de West-Vlaamse hiphopartiest Brihang te plaatsen? Moet hij beschouwd worden als rapper, beeldhouwer of poëet?

Schijnbaar moeiteloos schakelt de Knokkenaar tussen genres en kunstvormen en toch slaagt hij er alsnog in iedereen een stapje voor te blijven door net datgene te doen wat niemand verwacht. Een zaak staat echter vast: begin november brengt de polyvalente artiest eindelijk zijn eerste langspeler uit, die de titel 'zolangmogelijk' zal dragen. Een hiphopplaat, jawel, maar dan een waarbij de grenzen van het genre constant afgetast, gekneed en verplaatst worden. De nieuwste single 'morsen' licht een tipje van de sluier op.

De verwachtingen zijn hooggespannen, maar dat hoeft niet te verbazen bij een van de meest opwindende artiesten van de nieuwe generatie.

Vloedt Support act (20:20)

Vloedt is het muzikale alter ego van Sam David uit Oostende. In zijn muziek flirt hij met de grenzen tussen akoestisch en elektronisch, tussen performance en pop. Hij zoekt een vorm om in te klagenroepenventen en zich tegelijkertijd in te dekken, toe te dekken.