07 december 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€19 - €22

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €17 - €19

TIMING:

20u: Deuren
20.30u: Waar Is Ken?

21.30u: BLØF

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Waar is Ken? Support act

Een Nederlandstalig popnummer dat gretig gedraaid wordt op de Amerikaanse radio? Een verhaal dat ons initieel de wenkbrauwen wat deed fronsen, maar toen we de dromerige electro pop van het nummer ‘Woordenstroom’ van Waar is Ken? te horen kregen, konden we het al heel wat beter vatten.

Hun sound doet denken aan Spinvis, Boerenzonen op Speed en ook een beetje aan een Nederlandstalige The Whitest Boy Alive.

Ze bewijzen op een wel érg aangename manier dat onze moedertaal ook catchy en fris kan klinken. Zo fris zelfs dat ze het in Amerika voor één keer niet erg vinden om eens niet alleen maar naar hun eigen taaltje te luisteren. Sterk.

Alleszins, 7 december in Het Depot, DAAR is Ken.

BLØF

Na succesvolle optredens op onder meer Nekka Nacht en in Trix komt de bekende en beroemde groep BLOF opnieuw naar ons land. Surfend op hun gesmaakte carrière in Nederland die teruggrijpt tot de jaren 90, krijgt BLØF steeds meer voet aan grond in België. Terecht, want de Nederlandstalige groep lijkt met de jaren enkel maar te groeien. Met een gloed in ons hart nodigen we het viertal uit op 7 december 2015 in de mooie zaal van Het Depot waar ze het album 'In Het Midden Van Alles' komen voorstellen.

Dankzij producer JB Meijers en muzikant Ken Stringfellow (bekend van REM, The Posies en Big Star) klinkt de plaat veel gelaagder dan BLØF tot nu toe liet horen. Er werden meer gekke sounds, geluiden en extra smaak toegevoegd aan de nummers. BLØF live aan het werk zien is dan ook een hele beleving die niet te versmaden valt!