09 december 2016

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€20 - €23

Voordeelprijs

Cultuurkjaart KU Leuven: €18 - €20

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Kim Janssen Support act (20:30)

Support komt van Kim Janssen. Als je muzikaal tot innerlijke rust wilt komen, luister dan naar hem. Hij wint zielen maar niet op een evangelische, opdringerige manier. Hij komt bij je binnen en één ding is zeker: als hij begint met zingen dan kan je er niet omheen. Zijn tot nu toe laatste studioalbum 'Ancient Crimes' laat je niet onberoerd.

Blaudzun

Op 9 december strijkt Blaudzun met nieuw album 'Jupiter' neer in onze zaal.

2012 was het jaar van de doorbraak voor Blaudzun. Het derde album 'Heavy Flowers' was een schot in de roos. Dankzij dit album speelde de band twee jaar lang uitverkochte shows in zowel België als Nederland. Daar bleef het niet bij, ook speelden ze internationale festivals als Sziget, CMJ en Pinkpop plat.

De release van het vierde album 'Promises of No Man's Land' was weer een succesverhaal. De gelijknamige single werd Megahit op 3FM in Nederland en hotshot op Studio Brussel. Het nummer werd zelfs gebruikt als track gedurende de Olympische Spelen in Sotsji. Clubtours leveren uitverkochte zalen in Duitsland, Zwitserland, België en Nederland op, terwijl in de zomer werd gespeeld op festivals zoals Pukkelpop en Lowlands.