13 december 2015

Deuren 20:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€28 - €28

Verkooppunten
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven

Bevergem for life - The Concert

​A concert down memory lane, soundtrack by Freddy and friends

Met o.a. Freddy De Vadder, Claude Delvoye, Martine, Anja, Lorenzo, Elise, Claudine, Gunter Lamoot, Kurt, De Bende Van De Roste, DJ Miel, Bevergem Band en een prente.

De TV-hype van het moment Bevergem gaat live: Bart Vanneste, Piet De Praitere, An Tuts, Maaike Cafmeyer, Luc Dufourmont, Dries Heyneman, Han Coucke, Gunter Lamoot, De Bende Van De Roste, DJ Miel samen met topmuzikanten Dirk Jans, David Poltrock, Ben Brunin, Thomas Vanelslander, Steven Janssens, Eva Tshiela-Gysel, Pauline Verminnen en Walid Ben Chika groeperen zich tot Bevergem - The Soundtrack Live.

Op 13 december spelen ze het benefietconcert Bevergem for life waar ze de songs uit de TV-serie voor het eerst tot leven zullen brengen, aan elkaar gepraat door master of ceremony Freddy De Vadder met beelden uit de nu reeds onsterfelijke reeks. Een uniek en niet te missen concert met een unieke cast!

Dit concert vindt in het kader van De Warmste Week/Music For Life van Studio Brussel waarbij een deel van de opbrengst naar Unicef gaat.

Dit optreden is verplaatst van de Ancienne Belgique naar Het Depot. Tickets voor dit concert gekocht via de AB blijven geldig voor het concert in Het Depot.