15 mei 2015

Deuren 20:00
Uitverkocht

Berry Quincy - albumrelease + Afterparty met Bobby Ewing

Zeven muzikale mannen uit het Leuvense die een eigen melting pot van pop, rock, soul en blues creëren, dat is Berry Quincy. Hun muziek plaatst hen binnen de roots scene, maar dan met een opmerkelijke meerstemmigheid binnen dit genre.


Hoewel deze band pas in 2012 het licht zag, heeft ze al een mooi palmares bij elkaar gespeeld en een stevige live reputatie uitgebouwd. Zo mochten ze als finalisten van het Kampioenschap van Brussel de AB platspelen, verscheen er in 2013 een eerste album, maakten ze soundscores voor de VRT (Ten Oorlog, Groenland,…), en traden ze op o.a. Maanrock, Marktrock en Parkpop op. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat de band nu in 2015 wil doorgroeien naar een hoger niveau.

Een nieuwe plaat, opgenomen in de legendarische La Frette-studio in Parijs, is hiervan het logische gevolg én de eerste stap. Samenwerkingen met Robin Aerts als producer (Het Zesde Metaal) en Rinus Van de Velde (artwork)…doen alvast het beste verhopen. Met een knalrelease in het Depot én afterparty met DJ Bobby Ewing wordt het in elk geval geen valse start.