12 december 2018

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€15 - €17

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €13 - €15

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

BeraadGeslagen

Over de dorpen, wier villa-huizen laag wegscholen in het asfalt der steenwegen, hing een bonkende geluidloosheid. Plotseling blafte een hond, en antwoordde een andere hond en verscheurde de donsende stilte in lange, ruwe flarden. Wat doen ze? Ze doen wat ze niet laten kunnen. Hun hond uit. 

BeraadGeslagen. Ze toeren door het land. Over de steenwegen. Van dorp tot dorp. Blij. Trendy. Stom he. Plezierige revolutionairen. Band der Opritten. Garagebox-muziek. Veranda-Jazz Stoepdisco. Voorrang van slinks. Rotonde-rumba. Harde steen,  lame  steen. Lint-jazz. Synthbebouwing. 

Lander Gyslinck en Fulco Ottervanger. Funky 2018. Gezellig rond het haardvuur. Head-behangen. BeraadGeslagen

MDC III

MDC III is een van Mattias De Craenes (saxofonist van Nordmann) eigen projecten dat het verleidelijk spel tussen saxofoon en drums centraal stelt. Het indrukwekkende MDC III is geen doordeweeks jazztrio, maar een krachtmeting. De band staat garant voor muziek in zijn meest vrije vorm: het ene moment subtiel en introspectief, iets later uiterst extatisch met bezwerende tribale patronen

Mattias laat zich bijstaan door twee drummers: Simon Segers (De Beren Gieren) en Lennert Jacobs (Hong Kong Dong), beide werkzaam in de wereld van de jazz, pop, improvisatie en experimentele muziek.Inspiratie voor MDC III komt van het album ‘Interstellar Space’ van John Coltrane (sax) en Rashied Ali (drums).