26 november 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€ 24 - € 27

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 21 - € 24

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Tim Knol Support act (20:30)

Support komt van Tim Knol.Na het verschijnen van zijn titelloze debuut ging het crescendo met Tim Knol. De plaat kreeg uitsluitend lovende kritieken, single 'Sam' werd een hit. Al snel groeide Tim Knol uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. In het najaar van 2017 verschijnt zijn vierde album. In afwachting daarvan warmt hij op 26 november Bent Van Looy op in Het Depot.

Bent Van Looy

Bent Van Looy groeide op in een boshut ten noorden van Antwerpen. Toen op een dag de fanfare voorbij trok, werd duidelijk dat hij muzikant zou worden. Twee jaar geleden verliet Van Looy voor het eerst het vertrouwde nest Das Pop om een nieuw creatief ei uit te broeden. Het solo debuutalbum 'Round The Bend' was een schot in de roos.

In 2016 lost Van Looy een tweede album 'Pyjama Days', dat werd opgenomen in Los Angeles met vaste producer Jason Falkner (Air, Beck, Soulwax). Hij beschrijft zijn tweede album als de kleurrijke tegenhanger van zijn sobere debuut. "Ze is genereuzer, toegankelijker, maar staat opnieuw bol van persoonlijke verhalen over steden, vrouwen, vrienden en andere omzwervingen." Op 26 november presenteert Van Looy zijn nieuw album met band die bestaat uit Younes Faltakh, Kees Schaper, Yorick Van Norden en Niek Meul.