10 februari 2016

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€15 - €18

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €13 - €15

TIMING:

Deuren: 20u
Faces on TV: 20.30u
Bazart: 21.30u

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Bazart

Met Bazart ontvangt Het Depot een Nederlandstalige act van top niveau. Dit quintet uit Gent en Antwerpen slaagt erin om indiepop met bravoure te brengen in hun moedertaal. Daarvoor haalden ze de mosterd bij Spinvis en Gorky, maar ook The National enYeasayer.

U kan zich verwachten aan een fris en donker geluid dat als maar meer weerklank vindt. De single 'Tunnels' bivakeerde enkele weken in Studio Brussels Afrekening. Daarnaast trad de groep op in het voorprogramma van Oscar and the Wolf en gaven ze gesmaakte optredens in de Charlatan en op AFF.

Naar Het Depot komen ze met hun debuut EP die op 15 november in een uitverkochte AB Club haar release viert. Als fans van feestjes met goede muziek, nodigen wij u graag uit om op 10 februari dit zelf nogmaals te fêteren.

Faces On TV

Faces on TV is de bejubelde Gentse formatie rond Jasper Maekelberg. Een naam die u kan kennen als deel van Yuko en Amongster of als producer voor onder meer Jef Neve, Gabriel Rios en Mintzkov.

Onder de noemer Faces on TV treedt hij als frontman in de wereld. Hij verwent die dolgedraaide aardbol met puntgave en gestilleerde songs. Denk aan een geluid dat een raakvlek kent met Beck, Eels en Pavement, maar evenzeer een eigen muzikale identiteit heeft. De nieuwste single Love / Dead (gretig opgepikt door Radio 1 en Studio Brussel) is daar eens te meer een bewijs van. Vermijd spijt en kom op tijd!