23 november 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€21 - €24

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €19 - €21

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

SX

SX nam in 2011 een glamoureus startschot met de exotische track ‘Black Video. De afgelopen twee jaar werkten Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet aan hun eigen sound. Na drie jaar zonder enige single uit te brengen, is het duo dit jaar helemaal terug met de song ‘Hurts.

SX stond al op verschillende Belgische podia, waaronder dat van Ancienne Belgique, Pukkelpop en Rock Werchter. Op 23 november is het de beurt aan Het Depot.

Felix Pallas Support act (20:30)

Net als vorig seizoen, plannen we ook dit concertjaar gratis concerten in ons Depot Café. Het succesvolle concept blijft onveranderd. Het Depot biedt jonge bands een podium om te laten horen waar ze mee bezig zijn, u komt gratis binnen, 'drinkt er eentje' en ontdekt een nieuwe band waar u fan van kan worden.

Wanneer Bazart-frontman Simon Nuytten zijn vleugels ergens anders uitslaat, draagt dat steevast eenzelfde kwaliteitsstempel. De heerlijke electropop-vibe van Felix Pallas klinkt als een frisse bries. Donker, maar ook weer zoet. De Antwerpse formatie nam een subliem startschot met single 'RAKATA', die door Zane Lowe (Beats 1 - Apple Music) wereldwijd gelanceerd werd tijdens zijn radioshow. In 2015 schopten ze het tot de finale van De Nieuwe Lichting. U hoort het: het gaat Felix Pallas voor de wind. Op 16 mei te ontdekken in ons gratis Depot Café.