02 mei 2018

Deuren tbc

03 mei 2018

Deuren tbc

04 mei 2018

Deuren tbc

05 mei 2018

Deuren tbc

and&

In mei 2018 zorgt Het Depot samen met and& voor een streepje muziek. Vier dagen en nachten verkennen we de impact van health, high-tech en creativiteit op het toekomstige stadsleven.

Gecureerd voor the curious zorgt and& voor een weloverwogen, diverse en wereldwijde selectie van denkers, uitvinders, ondernemers en kunstenaars. Verwacht een reeks van inspirerende talks, avant-gardistische muziekacts, een start-up & scale-up forum, een tech expedition en artistieke interventies in publieke ruimte.

BICEP is een in Belfast geboren elektronisch duo waarvan de muziek bestaat uit hoge dosissen house & techno, zowel klassiek als hedendaags, evenals electro, italodisco, garage, experimentele en licht psychedelische escapades.

Jordan Rakei is een multi-instrumentalist, zanger en producer met een handvol zeer geprezen releases onder zijn riem. Zijn soulvolle, jazz en hiphop gedreven sound doet denken aan The Roots, The Internet, Nick Hakim en Hiatus Kaiyote.

Le Motel is de meest getalenteerde en eclectische producer van België. Zijn liefde voor etnische muziek gecombineerd met elementen uit footwork, jazz & techno leidt tot een prachtige collage tussen elektronische en organische elementen.

Africaine 808 drukken hun hard verdiende muzikale vrijheid uit in een dogma: het gebruik van een Roland TR-808 analoge drummachine. Het duo daagt de norm uit met hun kenmerkende smaak van West-Afrikaanse bas, ritmes en samples vermengd met disco- en housetracks.

Dengue Dengue Dengue veroorzaakt een tropische storm van elektronische psychedelica rechtstreeks uit Lima, Peru. Het Peruviaanse duo verlegt de grenzen van traditionele ritmes door de toevoeging van een dubby, bass-heavy sound.

Binkbeats voert op het podium zijn minutieus gedetailleerde composities uit in een indrukwekkende live-opstelling waarbij hij gebruikt maakt van alle vier de ledematen en meer dan vijftig instrumenten, onder meer de vibraphone, de Chinese harp guzheng en zelfs typemachines.

Hammer is het alias van de Glasgowse Rory Hamilton. Sub Club, de meest gekende elektronische muziektempel van Schotland, is zijn spirituele thuis waar hij de steeds groeiende Thunder Disco-feesten promoot en de gerenommeerde Subcultuur speelt.

Dijf Sanders neemt je mee op een fantastische reis naar toekomstige exotica. Hij produceert soundtracks voor verre, afgelegen plaatsen die broeden met exotica, psychedelica, jazz en elektronica. Zijn nieuwe album 'Java' is een psychedelische en moderne zoektocht naar de klanken van het gelijknamige Indonesische eiland.

Moodprint is altijd op zoek naar nieuwe interessante muziek en manieren om zichzelf te ontwikkelen en uit te drukken via zijn producties. Vanwege zijn brede benadering van muziek kun je zeer eclectische dj-sets verwachten, variërend van zijn liefde voor hiphop en beats tot zijn voorliefde voor elektronische muziek, soul, funk en wereldmuziek.

Bjeor, ofte Toon Roebben, is een veertigjarige legende uit de Chicago scene die gevangen zit in het lichaam van een 23-jarige. Hij is wekelijks te horen op de Mind Warp-radioshow op Radio Scorpio en maakt aan een razendsnel tempo naam in het house-nachtleven.