27 oktober 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€ 12 - € 15

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 10 - € 13

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Amber Run

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 7 april om 10:00.

Amber Run nestelt zich zonder probleem tussen Britse folkpoprock van de beste soort. Amber Run doet denken aan Mumford & Sons, maar neigt ook naar de emotioneel geladen, hemelsbrede pop van Coldplay.

De band maakte in 2015 reeds furore met debuutalbum '5AM'. Twee jaar was het wachten op een vervolg, maar in februari loste de band uit Nottingham 'For A Moment, I Was Lost'. Op het tweede album worden thema's als angst, boosheid en vooruitgang volop bezongen en vertaald naar een prachtig donkere plaat. Wat ons betreft: een schot in de roos. Op 27 oktober bij ons!

Flyte Support act (20:30)

Wat begon met een cover van Joni Mitchell’s ‘River’ die de Londense heren postte op hun Facebookpagina, groeide uit tot een groot succes. De cover werd maar liefst 1 miljoen keer gestreamd en Flyte begon meer en meer songs te coveren in Londen, waarmee ze een sterkte livereputatie uitbouwden.

Flyte releasede eerder al de gegeerde alternatieve indiesongs ‘We Are The Rain’, ‘Closer Together’ en ‘Light Me Up’. Dit jaar komt de band met hun debuutalbum dat geproducet werd door Courtney Barnett’s producer Burke Reid.