18 november 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 21:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€10 - €12

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €8 - €10


Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

5 YEARS TNGRM: Moses Boyd Excodus + Natureboy Flako

In november blaast Tangram Records vijf kaarsjes uit. Een feest in hun thuisstad Leuven kan dan uiteraard niet ontbreken.

LINE-UP
Moses Boyd Exodus (UK) (22:00)
Natureboy Flako (DE) (23:15)
Up High Collective (00:20)
Moodprint (01:00)
AliA (02:30)
DTM Funk (21:00)

Drummer/producer Moses Boyd ongetwijfeld één van de grootste talenten van de Britse jazz-scene en exponent van een generatie die het genre helemaal weet open te trekken. Zijn Exodus is het equivalent van okselfrisse jazz, schatplichtig aan zowel New Orleans als aan de dance-scene.

De sound van Natureboy Flako is erg divers, maar evenzeer coherent, met invloeden die reiken van hip hop en soul tot soundscapes en Warp electronica.

Gooi XXYYXX, Hudson Mohawke, Lapalux en een eclectische muzieksmaak in de blender. Et voilà: Up High Collective. Te verwachten: clubby UK-garage-hiphopbeats van deze Tangram-huisdieren.

Vanuit haar voorliefde voor jazz, funk, soul en hiphop voorziet AliA menig dansbeen van verrassende vibes en beats. Als artist in residence, vaste host van Laat Open en 45Toeren-laureaat is AliA vandaag lang geen onbekende meer in Het Depot.

DTM Funk draait beats in alle soorten en snelheden. Ook runt hij zijn eigen label Foot Juice Art.