25 november 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 21:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€ 10 - € 12

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 8 - 10

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Yussef Kamaal (Live)

Yussef Kamaal is het live project van de Londense producer Henry Wu. Henry Wu wordt aanzien als één van spannendste uit de nieuwe lichting producers. Muzikaal niet voor één gat te vangen, gezien zijn muziek speelt met invloeden uit funk, house en jazz. En dan is hij ook nog eens een straffe muzikant, bewijze zijn live band.

4 YEARS TNGRM: Yussef Kamaal + Samiyam + Up High Collective + Moodprint + ...

Het Leuvense Tangram Records blaast vier kaarsjes uit. In 2012 bundelden Mophito en Up High Collective hun krachten en startten (per ongeluk) een label op. Vier jaar later kent de Tangram-familie namen als Moodprint, Le Motel, LTGL, Up High Collective, YellowStraps en Blatan. Kortom: Tangram Records haalt de beste jazzy electronic-soul-laptopbeatsacts die binnen en buiten de landsgrenzen ronddwalen in huis.

Ter gelegenheid van hun vierde verjaardag nodigt Tangram Records enkele knallers uit.Verwacht u aan een avond vol beats, hip-hop, verrassende electronica, jazz, funk en alles daarrond. Bekend en onbekend, maar vooral hard.

TIMING
21:00 - William Haekelbracht (dj-set)
21:50 - Amaroo (live-set)
22:30 - Audri (live-set)
23:00 - FRIS (dj-set)
23:30 - Yussef Kamaal (live-set)
00:30 - Samiyam (live-set)
01:30 - Up High Collective (dj-set)
02:30 - Moodprint (dj-set)
03:30 - Illament (dj-set)

Samiyam (Live)

Samiyams 'Rap Beats Vol. 1' uit 2008 was de allereerste release op Flying Lotus' label Brainfeeder. Ook bracht hij materiaal uit op Hyperdub en Leaving Records. 'Animals Have Feelings' is zijn debuut op Stones Throw, een bovenal instrumentale hiphopplaat. De drie raptracks worden verzorgd door Earl Sweatshirt, Action Bronson, Jeremiah Jae & Oliver The 2nd.Samiyam noemt de plaat "straight up hip-hop shit. No one is going to have to be confused about what to call it."

Up High Collective (dj-set)

Gooi XXYYXX, Hudson Mohawke, Lapalux en een eclectische muzieksmaak in de blender. Et voilà: Up High Collective. In 2010 wisten ze (samen met Delv!s) internationaal te scoren met debuutsingle ‘Blend’ en sindsdien ging het pijlsnel omhoog voor de Leuvenaars. Het soulvolle van toen is grotendeels ingeruild voor clubby UK-garage-hiphopbeats, wat de aanwezigen op de dansvloer enkel ten goede komt.

-

+ AUDRI
+ FRIS
+ Amaroo
+ William Hakelbracht
+ Illament

Moodprint (dj-set)

Warm-up & afterparty worden verzorgd door Moodprint. Verwacht u aan een cross-over tussen elektronica, hiphop, bass, ambient en mellow aanverwanten.