30 april 2018

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 22:00
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€ 12 - € 15

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 10 - € 12

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

15 jaar Het Depot FEEST!

Het Depot blaast dit jaar 15 kaarsjes uit! Gedurende vele jaren was Leuven een braakland op vlak van pop en rock, maar 15 jaar geleden vond de geboorte van vzw Het Depot plaats en kwam daar opvallend snel verandering in. Dankzij de vele medewerkers, muzikanten en vrijwilligers bouwt Het Depot sindsdien aan een stevige reputatie in het Vlaamse muzieklandschap.  

Een reden (te meer) om te klinken! Op 30 april vieren we feest. Gastheren van dienst zijn DJ's die u doorheen de jaren meermaals in onze zaal aan het werk zag. Ofte: dé Depot-DJ's bij uitstek. Let's get it on!

LINE-UP & TIMING:
22:00 - Doors
22:00 - Maverick 
00:00 - Raoul Lambert
01:00 - Bobby Ewing
02:00 - Mensch, erger je niet!
03:00 - Damented
04:00 - Dysfunkshunal 

Bobby Ewing plays the funk elektrik. Als 1/3de van de lean-and-mean-dancing-machine Discobar Galaxie en mede-oprichter van twisted synthrockers Shameboy is Ewing een begenadig draaitafelatleet. Hij draait, creëert en verwerkt muziek. Vooral moderne muziek om op te dansen.  En hij is heel beleefd.
 
Leuvense dj/producer Raoul Belmans is een ancien in het vak. Funky house is zijn rode draad, maar die neemt af en toe een zijspoor naar andere dansbare oorden. 

Mensch, erger je niet! deelt een voorliefde voor de 7" single en het ambacht van de analoge diskjockey. Hun aanstekelijk enthousiasme leverde hen in 2014 een eerste plaats op de 45 Toeren dj-contest én een avondprogramma op Studio Brussel op. Tsjik tsjak vollenbak, quoi. 

Dysfunkshunal is dé referentie voor all things hiphop. Als lid van het legendarische Killa Tactics en hiphop collectief Riot Squad heeft hij in bijna elke Belgische zaal en op talrijke festivals menig booty laten shaken op zijn blend van hip-hop, R&B, trap, dubstep, electro, dancehall, reggae, soul & funk.

Wat dj-battles betreft, is Damented heer en meester van de Belgische scene. Hij is meervoudig nationaal scratch champ en draait sinds 2008 naast Killa Tactics ook onder de naam The Mixfitz

Maverick is het alias van Wim Thijs, die als producer en pianist van AKS samen met artiesten als Selah Sue, Poldoore en Moodprint werkte. Zet je schrap voor een energieke mix van electronica, soul, future, bass, hiphop en funk. 

AliA rijgt moeiteloos jazz, funk, soul en hiphop aan elkaar. Als vaste host van Laat Open, 45 Toeren-winnaar, poulain van Raoul Belmans én artist in residence van Het Depot kan deze jonge belofte niet ontbreken.