Partners
Poppunt
Lotto
SABAM For Culture
Locatie Depot Academy

LOOF!

Muzikaal talent in overvloed?
Goesting om samen met anderen aan je nummers te knutselen of je ideeën bij te schaven? Wil je je laten inspireren door professionals en meteen je muzikale carrière een stevige boost geven?
Ben je tussen de 16 en 26 jaar?

Dan is LOOF! jou op het lijf geschreven.

Het Depot en Poppunt slaan de handen in elkaar voor een nieuwe en unieke vorm van popcoaching. Onder de noemer LOOF! nemen we je mee in een traject vol songwriting, advies over je muzikaal pad, samenwerkingen met de artists in residence van Het Depot en professionals uit de muzieksector, workshops, infosessies, interessante ontmoetingen en zoveel meer. Kortom: een unieke kans om een straffe muzikale voorsprong te nemen!

LOOF! mikt op songmakers. Het maakt niet uit of je samen met je gitarist de songs schrijft voor je band, of je de beatmaker bent, of rapper, Ableton-knutselaar of singer-songwriter: zelf muziek schrijven en maken is de belangrijkste voorwaarde. je hoeft trouwens nog niets bewezen te hebben. LOOF! is er voor muzikanten met goeie, creatieve ideeën en de bereidheid om met een open blik aan nummers te werken.

LOOF! start met een 4-daags muzikaal bootcamp in de Belgische Ardennen. Daarna volgt een coachingstraject dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke noden en interesses.

Klinkt dit als muziek in je oren en wil je ons overtuigen dat jij de geknipte kandidaat bent voor dit nieuw traject? schrijf je dan snel in en misschien trek jij met ons mee naar LOOF!.

LOOF! i.s.m. SABAM for culture en Lotto


En dat het er boek op was: LOOF! editie 2016: