04.11.13

!!! + The Herfsts

Locatie: Zaal Het Depot, Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Doors: 20:00

Fun en dansen met !!! (Chk Chk Chk) en onze eigen The Herfsts in het Depot

main act
!!!
 

!!! (uit te spreken als hoe u maar wil, maar toch liefst als ‘Chk Chk Chk’) is een Amerikaanse dance-punk band. Hun bijzondere groepsnaam is gebaseerd op de film ‘The Gods must be crazy’ waar alle klikgeluiden uit vreemde talen ondertiteld werden als ‘!’.

In 1996 ontstond de groep als een versmelting van twee bestaande bands Black Liquorice en Popesmashers, die besloten om de disco-funk te mixen met een wat hardere sound.
In 2000 brachten ze hun debuutalbum uit. In april van dit jaar zag hun vijfde album ‘THR!!!ER’ het levenslicht. Ondermeer Popmatters is daar zeer blij mee: "There’s an aura of cool anti-seductiveness and swagger throughout much of THR!!!ER".

Noteer: 4/11 = !!! in Het Depot = fun en dansen!

support act
The Herfsts

The Herfsts is een zevenkoppig Leuvens collectief, dat zich specialiseert in energieke, aanstekelijke indiepop. Ze combineren hun dansbare songs met een intense live-performance waar het enthousiasme - vaak letterlijk - vanaf druipt.

U wilt kunnen namedroppen? Denk dan Wolf Parade, ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, een snuif Arcade Fire en wat jonge Weezer. Maar denk vooral aan een combinatie van dit alles en duizend andere invloeden. Aan krachtige, gebalde, in-your-face popsongs.

The Herfsts maakt de muziek die ze zelf zouden willen kopen, maar in geen enkele platenwinkel vonden.

Deze finalisten van Rockvonk 2012 en halve finalisten van Humo's Rock Rally 2012 zullen u stevig opwarmen op deze herfstavond.

Praktische info

Prijs:

€16 - €19

Voordeelprijs:

Cultuurkaart Ku Leuven: €14 - €16

 Dit concert is in flex-opstelling. Dat wil zeggen dat er 290 zitplaatsen beschikbaar zijn. De rest is staand. De zitplaatsen zijn niet genummerd. Wie eerst komt, eerst maalt. 

20.30u: The Herfsts

21.30u: !!!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

KBCStella ArtoisPepsiStudio Brussel

Prov Vl-BrabantWin For LifeLeuvenVlaanderen

HumoRadio 1De Standaard