Depot Academy
Muzieklessen
Muzieklessen Drums
Prijs
  • 10 lessen van 30 min. : 170 euro
  • 10 lessen van 60 min. : 320 euro
Inschrijven

Drums

Wil je graag drums leren spelen? Of speel je al jaren drums maar wil je wat meer uitdaging in je spel? Dan zijn onze drumlessen geknipt voor jou.

INSCHRIJVEN voor de nieuwe lessenreeks (start in de week van 25/09/2017) kan vanaf 10 juni 2017. Er kan enkel ingeschreven worden met onderstaand inschrijvingsformulier. Geen geschikt lesmoment meer beschikbaar, schrijf je dan in op onze wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan hoort jij het als eerste. Nog een snelle weg is je abonneren op de nieuwsbrief van Depot Academy en je mist geen enkele aankondiging meer.

PRAKTISCHE AFSPRAKEN:

  • bij het inschrijven ben je minstens 12 jaar
  • beginners of starters kiezen best eerst voor een reeks van 10 x 30 min
  • inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Is er geen geschikt lesmoment meer beschikbaar kan je je op de wachtlijst laten noteren
  • breng je eigen drumstokken mee
  • gemiste lessen worden niet ingehaald. Een geannuleerde les door docent wordt ingehaald op het einde van de lessenreeks
  • tijdens schoolvakanties en op feestdagen is er geen les
  • alle instrumentlessen gaan door in Het Depot op niveau 2- Martelarenplein 12, Leuven

Lessenschema

ma
di
wo
13.00u - 22.00u
HANS FRISON
do
vr
za
12.00u - 18.00u
ARNE HUYSMANS
zo

Lesgevers

HANS FRISON

Hans studeerde in 2014 af aan het LUCA - school of arts te Leuven als Master in de Muziek specialisatie slagwerk. Hij verdiepte zich in het open - handed drummen versus crossed -handed drummen en schreef er zijn scriptie over. In 2015 behaalde hij zijn lerarenopleiding aan het LUCA. Sinds 2015 is hij ook werkzaam als drumdocent aan de onze Depot Academy.

ARNE HUYSMANS

Arne Huysmans studeerde aan de Kunsthumaniora te Brussel (Jazz & Lichte Muziek), School of Arts (Jazz/Pop) en aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel (specialisatie Jazz).

Door de sterk internationale context waarin deze opleidingen zich bevonden kon Arne zijn netwerken opbouwen in zowel binnen - als buitenland. Arne is professioneel actief in de Belgische muziekwereld en is een graag geziene drummer en muzikant in de Belgische indie scene.
In 2015 Richtte hij VOLTA op. Een werk en ontmoetingsplek voor de muzikant en muziekliefhebber.

In 2016 werd hij uitgeroepen tot finalist bij JONGE KUNSTENAARS 2016 voor zijn performance “Such As Smoke Or A Pointing Finger.”
Arne was actief bij een eindeloze lijst aan Belgische bands ( Captain Oats, MARIS, Boogie Belgique, Amongster, BAB, Billie Kawende, Barefoot and the Shoes, Seiren, Mo’Gin,…)

Nu kan je Arne aan het werk zien bij : ZYFA, WINTERSLAG, LIAS en LEONORE.

Inschrijven

Uw inschrijving is definitief indien wij de betaling hebben ontvangen en u hiervan van ons een bericht heeft gekregen.