Depot Academy
Muzieklessen
Muzieklessen Drums
Prijs
  • 10 lessen van 30 min. : 170 euro
  • 10 lessen van 60 min. : 320 euro
Inschrijven

Drums

Wil je graag drums leren spelen? Of speel je al jaren drums maar wil je wat meer uitdaging in je spel? Dan zijn onze drumlessen geknipt voor jou.

INSCHRIJVEN voor de nieuwe lessenreeks (start in de week van 25/09/2017) kan vanaf 10 juni 2017. Er kan enkel ingeschreven worden met onderstaand inschrijvingsformulier. Geen geschikt lesmoment meer beschikbaar, schrijf je dan in op onze wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan hoort jij het als eerste. Nog een snelle weg is je abonneren op de nieuwsbrief van Depot Academy en je mist geen enkele aankondiging meer.

PRAKTISCHE AFSPRAKEN:

  • bij het inschrijven ben je minstens 12 jaar
  • beginners of starters kiezen best eerst voor een reeks van 10 x 30 min
  • inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Is er geen geschikt lesmoment meer beschikbaar kan je je op de wachtlijst laten noteren
  • breng je eigen drumstokken mee
  • gemiste lessen worden niet ingehaald. Een geannuleerde les door docent wordt ingehaald op het einde van de lessenreeks
  • tijdens schoolvakanties en op feestdagen is er geen les
  • alle instrumentlessen gaan door in Het Depot op niveau 2- Martelarenplein 12, Leuven

Lessenschema

ma
di
wo
13.00u - 22.00u
ARNE HUYSMANS
do
vr
za
12.00u - 18.00u
Reemi Mistiaen
zo

Lesgevers

ARNE HUYSMANS

Arne Huysmans studeerde aan de Kunsthumaniora te Brussel (Jazz & Lichte Muziek), School of Arts (Jazz/Pop) en aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel (specialisatie Jazz).

Door de sterk internationale context waarin deze opleidingen zich bevonden kon Arne zijn netwerken opbouwen in zowel binnen - als buitenland. Arne is professioneel actief in de Belgische muziekwereld en is een graag geziene drummer en muzikant in de Belgische indie scene.
In 2015 Richtte hij VOLTA op. Een werk en ontmoetingsplek voor de muzikant en muziekliefhebber.

In 2016 werd hij uitgeroepen tot finalist bij JONGE KUNSTENAARS 2016 voor zijn performance “Such As Smoke Or A Pointing Finger.”
Arne was actief bij een eindeloze lijst aan Belgische bands ( Captain Oats, MARIS, Boogie Belgique, Amongster, BAB, Billie Kawende, Barefoot and the Shoes, Seiren, Mo’Gin,…)

Nu kan je Arne aan het werk zien bij : ZYFA, WINTERSLAG, LIAS en LEONORE.

Reemi Mistiaen

Op negenjarige leeftijd start Reemi Mistiaen met een opleiding slagwerk onder leiding van Guy Remmerie. Reemi kreeg in zijn verdere studies onder meer les van Evert Van Eynde, Aloïs Verbeeck, Jean-Philippe Komac, Jan Samyn, Luk Artois, Koen Wilmaers en Carlo Willems. In 2004 start Reemi zijn studies aan het Kunsthumaniora van het Lemmensinstituut en het Kunsthumaniora van Brussel. Hierop volgde een korte studieperiode aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. In 2011 starten zijn studies opnieuw aan het Lemmensinstituut in de hogere afdeling. In 2017 studeerde hij af als Master in Klassieke muziek voor Slagwerk en Percussie. Reemi speelde reeds mee met stoeten, plaatselijke concerten en grotere events zoals de Arena Tour 2004 met Belle Perez. Naast het podiumleven is Reemi actief als initiator van percussie en bodypercussion workshops en geeft hij drumlessen.

Inschrijven

Uw inschrijving is definitief indien wij de betaling hebben ontvangen en u hiervan van ons een bericht heeft gekregen.